Cum Faci Comanda de Pizza Direct De pe Site

 

Odată cu publicarea noului site, a fost introdusă și posibilitatea de a putea comanda direct de pe site-ul pizzapratta.ro ! Probabil majoritatea dintre voi știu să se folosească de aceasta opțiune, însa noi am pregătit un mic ghid de folosire pentru cei dintre voi care nu vă descurcați înca 🙂 

 

  1. Click pe „Contul Meu”. Această pagină este dedicata contului tău de client unde se află și datele de livrare.

contul meu 1

 

 

2. Completarea userului și a parolei de access. Aici trebuie completat cu o adresa de mail validă pe care o folosiți frecvent și o parola care va fi folosita să accesați contul de acum încolo.

inregistrare2

 

3. După logarea pe cont, se completează cele doua formulare apăsând pe butonul ”modifică”. Aici se completează datele de livrare, date de contact.

adrese3

adresasalvare4

 

4. Următorul pas este să ne alegem produsul dorit. Intră la meniu sau la pagina de comandă online și alege pizza ta preferata apăsând pe butonul „Adaugă în coș”

adauga cos 6

 

5. Următorul pas este sa dăm click pe pagina unde sunt produsele noastre. Aceasta este reprezentată printr-o iconiță asemănătoare unui coș urmat de numărul de obiecte.  vezi cosul 7

 

Aici putem vedea mai multe informații : câte produse avem, costul pentru fiecare în parte, costul total și posibilitatea de a adăuga un cupon dacă acesta exista.

checkout

6. Se apasă pe butonul „La finalizare comandă” care ne duce către ultimul pas din acest proces. Aici putem din nou vedea totalul produselor alese și opțiunile de plată. După ce ai ales modalitatea de plată apasă pe „Plasează Comanda”.

plasare comanda

 

Atât ! Ai văzut?  nu a fost asa greu. Mai mult, contul tău este acum salvat în baza de date și data viitoare când vei plasa o comandă noua nu va mai fi nevoie sa reiei acest proces.